Testimoni Fit&Cun

testimoni-kurus
Saya dah hilang 11 KG

Jamie Azma, Journey from 61kg to 46kg

By: Jamie Azma Mengimbau perjalanan eat clean daku tahun lepas. Dah start konsisten exercise sejak Jan 2016 tapi belum lagi sedar utk eat clean masa tu. Bila measure mula2 dah kategori overweight dahh iaitu 61kg..daku ni comel jer 153cm jer.. so kalau berat tu dah Baca lagi…

Posted in Success Story, Testimoni, Tips Berat Badan | Leave a comment

Lemak Visceral Turun Dari 12 ke 4 (dalam 2 minggu)

Nur Sumiyah adalah antara peserta Fit & Cun yang berpuas hati. Jom kita tengok testimonial nya. Hasil 2 minggu selepas buat health check, Fit & Cun Detox Program & eat clean. Sebelum (06.05.2017): Berat – 57.9kg Body Fat % – 39.1 Visceral Fat – 12 Baca lagi…

Posted in Testimoni | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

7-Day Detox Challenge Dibuka

Punya ramai dah yang download detox meal plan, hampir 1,000 orang. Tetapi agak mengecewakan kerana tak ramai yang sanggup dan kuat semangat nak bermula. Almaklumlah menu nya agak berbeza daripada menu kebiasaan kita di gerai nasi campur ataupun yang dimasak oleh ibu di rumah. Memang Baca lagi…

Posted in Testimoni | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Hilang 3KG selepas seminggu Fit&Cun

Harini saya nak kongsi kisah seorang ibu muda beranak dua. Beliau bertugas sebagai seorang doktor perubatan dan kerjaya nya membuatkan beliau sangat sibuk. Adakalanya terpaksa on call lebih 24 jam. Kerjayanya yang sibuk menyebabkan dirinya susah hendak makan dengan betul serta bersenam. Badan mula terasa Baca lagi…

Posted in Testimoni | Tagged , , , , | Leave a comment

Total 8KG Lost!

Alhamdulillah.. Saya secara tak sengaja bermula detoks pada 16 April 2016. Tak sengaja sebab saya tak berfikir panjang sangat, terus saja bermula.Dan hari ini 10 Jun 2016, sejumlah 8KG saya dah berjaya buang. Dari 65KG dan sekarang 57KG Sebelum ini.. – Saya rasa mustahil nak Baca lagi…

Posted in my detox journey, Testimoni | Leave a comment