Testimoni Fit&Cun

testimoni-kurus
Saya dah hilang 11 KG

Jamie Azma, Journey from 61kg to 46kg

By: Jamie Azma Mengimbau perjalanan eat clean daku tahun lepas. Dah start konsisten exercise sejak Jan 2016 tapi belum lagi sedar utk eat clean masa tu. Bila measure mula2 dah kategori overweight dahh iaitu 61kg..daku ni comel jer 153cm jer.. so kalau berat tu dah terlebeyy sudah. Lelemak di perut mmg amat ketara..kalau pakai seluar… Continue reading “Jamie Azma, Journey from 61kg to 46kg”

Posted in , , | Leave a comment

Lemak Visceral Turun Dari 12 ke 4 (dalam 2 minggu)

Nur Sumiyah adalah antara peserta Fit & Cun yang berpuas hati. Jom kita tengok testimonial nya. Hasil 2 minggu selepas buat health check, Fit & Cun Detox Program & eat clean. Sebelum (06.05.2017): Berat – 57.9kg Body Fat % – 39.1 Visceral Fat – 12 Kalau ikutkan BMI, berat tu dah nak menghampiri Obese. And… Continue reading “Lemak Visceral Turun Dari 12 ke 4 (dalam 2 minggu)”

Posted in | Tagged , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

7-Day Detox Challenge Dibuka

Punya ramai dah yang download detox meal plan, hampir 1,000 orang. Tetapi agak mengecewakan kerana tak ramai yang sanggup dan kuat semangat nak bermula. Almaklumlah menu nya agak berbeza daripada menu kebiasaan kita di gerai nasi campur ataupun yang dimasak oleh ibu di rumah. Memang pun, masa saya buat detoks dulu pun, saya memang ada… Continue reading “7-Day Detox Challenge Dibuka”

Posted in | Tagged , , , , , , , , , , | Leave a comment

Hilang 3KG selepas seminggu Fit&Cun

Harini saya nak kongsi kisah seorang ibu muda beranak dua. Beliau bertugas sebagai seorang doktor perubatan dan kerjaya nya membuatkan beliau sangat sibuk. Adakalanya terpaksa on call lebih 24 jam. Kerjayanya yang sibuk menyebabkan dirinya susah hendak makan dengan betul serta bersenam. Badan mula terasa berat dan asyik letih. Bila makan dan tidur tak menentu,… Continue reading “Hilang 3KG selepas seminggu Fit&Cun”

Posted in | Tagged , , , , | Leave a comment

Total 8KG Lost!

Alhamdulillah.. Saya secara tak sengaja bermula detoks pada 16 April 2016. Tak sengaja sebab saya tak berfikir panjang sangat, terus saja bermula.Dan hari ini 10 Jun 2016, sejumlah 8KG saya dah berjaya buang. Dari 65KG dan sekarang 57KG Sebelum ini.. – Saya rasa mustahil nak turun walau 1KG pun, kerana saya menyusu– Saya berpendapat ibu… Continue reading “Total 8KG Lost!”

Posted in , | Leave a comment