Menu IF & Keto Diet Selera Melayu 14-Hari

Macamana nak mulakan IF? Apa saja yang saya boleh makan?

Itulah soalan- soalan biasa yang akan ditanyakan mereka yang baru mahu memulakan IF & Low Carb diet.

Saya tahu anda bukan tak mahu atau tak tahu nak start. Anda cuma takde idea macamana nak start. betul tak?

Saya pun pernah seperti anda, clueless. Tapi syukur saya dapat guidance sedikit, dan saya juga kompilasikan semua step, tips, resipi, supaya saya dapat bantu orang lain juga.

So, menu ni does all the hard work for you!

Saya sediakan menu, idea, tips, list beli- belah lengkap untuk korang kickstart je terus diet & IF. Selain itu jika anda download sekarang, saya juga akan hadiahkan 20 resipi eksklusif bersama Menu 14-hari ini.

Menu ini sesuai untuk mereka yang overweight / obese, diabetes, masalah tekanan darah tinggi, masalah jantung, kolesterol, PCOS, jerawat, allergic rhinitis, GERD, arthritis, gout, dan lain- lain.

Tidak sesuai untuk mereka dengan BMI bawah 18.5, wanita mengandung & menyusu juga kanak kanak di bawah 18 tahun.

OK, tunggu apa lagi, boleh masukkan alamat email anda di bawah, dan tunggu dalam beberapa saat, ia sampai ke dalam mailbox anda.

(p.s : kalau tak masuk- masuk dalam 5 minit, sila check folder SPAM email anda ya)

 

Nama

Alamat Email