Hilang 3KG selepas seminggu Fit&Cun

testimoni-kurus
Dr. Suhana

Harini saya nak kongsi kisah seorang ibu muda beranak dua. Beliau bertugas sebagai seorang doktor perubatan dan kerjaya nya membuatkan beliau sangat sibuk. Adakalanya terpaksa on call lebih 24 jam.

Kerjayanya yang sibuk menyebabkan dirinya susah hendak makan dengan betul serta bersenam. Badan mula terasa berat dan asyik letih. Bila makan dan tidur tak menentu, badan mudah nak naik. Sampai sukar nak kawal.

Dr. Suhana ambil keputusan yang perkara ini tak patut berlarutan dan terus menyertai program Fit&Cun.

Selepas 2 minggu saya bertemu beliau dan menyedari perubahan yang sangat menyerlah.

Kulit nya cerah glowing dan kemerah merahan. Tak sangka pula kesannya secepat itu.

Jadi saya tanya dia bagaimana program Fit&Cun bantu beliau lebih slim dan cergas.

” Saya tak sangka sangat Program Fit&Cun sangat mudah di follow, cuma ikut sahaja pelan yang diberikan tak perlu susah susah nak rancang apa yang perlu dilakukan. Almaklum saya memang takde masa nk fikir nak prepare apa, makan apa pukul berapa.. so saya suka sangat!

Selain hilang 3kg setakat ini, badan saya terasa makin ringan dan stamina makin bertambah.. so saya rasa puas hati lah..

Saya juga dah berjaya menamatkan acara larian 5km so saya berazam untuk lebih aktif untuk menjaga kesihatan.

Program Fit & Cun bantu saya mulakan program kecergasan dan kesihatan diri selama 30-hari dengan tips tips yang sangat mudah nak ikut. Tak perlu fikir banyak- banyak. Follow je apa yang telah disediakan dari segi pelan menu, fitness dan sebagainya.

Lepas habis program ni kita teruskan je, sebab dah biasa.”

Thank you Doc for your feedback ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *