Diet Selalu Gagal? Anda Mungkin Patut Cuba Menu Detoks 7-hari ini.

menu-detoks

Hentikan memberi alasan demi alasan yang akan menggagalkan program diet anda!

Anda tentu dah penat menjadi seorang yang overweight, tak cergas dan asyik berazam nak bermula tapi tak mula mula pun?

Macam tu lah saya dulu. Memang liat betul nak mula menjaga pemakanan. Selalunya minggu pertama berdiet dah gagal. Sebab berat tak turun turun. Motivasi down.


Tanpa menu detoks ni mungkin berat saya masih turun naik sesuka hati sampai sekarang.

‚Äč

Anda mula dengan pelan 7-hari detoks ini, dan akan dapati:

  • Motivasi lebih tinggi untuk meneruskan plan diet sebab banyak perubahan pada berat badan hanya pada 7 hari detoks
  • Berat tak mudah naik kembali apabila diet mula ke laut contohnya masa musim perayaan
  • Dapat ubah persepsi mengenai diri sendiri e.g tak boleh tinggal gula (sebenarnya boleh je)

Menu ini disusun oleh nutritionist bertauliah khusus untuk membantu anda jump start program diet. Lepas tu ikutlah anda nak diet macamana.


Download pelan menu DETOKS secara percuma yang pasti akan mengubah hidup anda.

  Tinggalkan nama dan email untuk dapatkan pelan menu detoks percuma di inbox