Seram nak naik timbang kan?

Terlajak Makan Sepanjang Raya..

Help Me!

  • Bulan puasa dah turun elok dah 3Kg, ni belum seminggu raya dah naik semula 3kg tu..haih
  • Mak masak mana boleh tolak beb. Memang bertambah- tambah nasi dalam pinggan :P
  • Ketupat, rendang, lemang, kuah kacang, biskut raya semua tu sedap, takkan nak tengok saja?
  • Bila la nak kurus ni. Ramadan turun berat sikit, Raya terus naik lagi banyak dari yg dah turun tu.
testimoni-kurus

Hai, saya Aishah. Saya seorang ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil. Umur saya sekarang 38 tahun.
Berat saya 52kg tinggi 153cm.

coach-kurus

Saya tak pernah menikmati berat di bawah 60kg sejak 10 tahun lalu.

Sejak berkahwin Berat normal saya ialah 65-67 kg, memang seorang yang sentiasa sedikit overweight walau ketika tidak mengandung dan melahirkan.



Selain sukakan makanan manis dan teh tarik., nasi juga sentiasa bertambah tambah..Saya rasa OK je sebab seorang ibu menyusu memang kuat makan. Itu mitos yang sangat saya percaya. Dulu..



Bukan sahaja berat kekal overweight, kulit saya juga kusam tak berseri. Seri mengandung dah hilang, muncul pula wanita kembang yang kelam dan pudar. Kulit saya mula nampak tumbuh jeragat, pori pori yang besar, dan garisan halus mula makin jelas.

Bila selfie pun yang nampak cuma pipi sahaja. Tensennyaaa..!

Saya mula rasakan ada yang tak betul dengan pemakanan saya. Kuantiti banyak tu tak pe lagi. Tapi kualiti makanan macam banyak gula putih, nasi, makanan bergoreng, kurang sayuran dan air masak, mungkin punca & penyumbang masalah.

Awal April 2016, saya mula detoks selama 7 hari. Saya mula mengikuti pelan mengikut menu detoks yang me"reset" semula pemakanan dan diet saya. Ia juga merehatkan saya dari segala tabiat pemakanan saya yang buruk. Hasilnya mengejutkan sebab saya berjaya turunkan 4kg dalam 7 hari sahaja.

Selepas seminggu sahaja, berat saya berkurangan menjadi 61KG!

Teruskan dengan diet "Eat Clean" serta senaman ringan. Dan capai berat badan ideal.

Saya mula mencipta menu- menu eat clean yang mudah dan ringkas disediakan. Saya rasa rugi jikalau saya teruskan tabiat pemakanan buruk saya selepas selesai program detoks.

Saya mula bersenam kecil kecilan dengan menonton Youtube dan mengikuti senaman senaman sepanjang 20-30 minit. Yang penting saya adunkan kaedah cardio dan weight training untuk hasil yang gempak.

Tubuh saya mula mengecil, perut mula kempis dan saya sangat terkejut apabila dapat menyarung kembali baju baju lama saya yang bersaiz 'M' dan adakalanya 'S'. Jeans yang biasa dipakai juga semakin longgar di bahagian pinggang dan peha.

Kulit saya pula semakin bebas dari cela. Ramai yang tanya saya gunakan skincare apa, tetapi saya malu nak jawab sebab saya dah lama tak ada skincare. Kulit saya diperbaiki dari dalam sejak saya mengubah cara pemakanan.​

Yang penting selama tempoh saya 'Eat Clean' saya tak pernah berlapar langsung. Berlapar hanya akan memburukkan keadaan.

Saya dah mula tak mempercayai mitos yang ibu menyusu tak boleh berdiet kerana ingin mendahulukan nutrisi untuk penghasilan susu. Kerana dengan pemakanan "clean", saya berupaya menghasilkan susu lebih banyak dalam pada masa yang sama menjadi lebih slim, sihat dan cantik.

Saya pun mula susun formula dan mahu berkongsi dengan lebih ramai mommies yang senasib dengan saya

Program ini mesti bantu ramai orang turunkan berat badan, makan dengan lebih sihat, dan rasa lebih bertenaga.

TANPA PERLU BERDIET DAN BERLAPAR​

Saya tahu bagaimana perasaan anda..

Anda rasa sengsara tak dapat makan nasi? Sepanjang hidup makan nasi tiba- tiba tak boleh makan nasi?

Anda rasa terseksa, rasa tak selesa hendak menahan nafas sepanjang hari, tak sabar bila lah mahu membuka korset semata- mata untuk kurus?​

Anda tak ada masa nak pergi bersenam di gym, atau berjogging di luar, kerana sibuk dengan tuntutan kerja di pejabat dan tugasan seorang ibu di rumah?

LEBIH EMO BILA FIKIR...

​Anda rasa dah tak seksi dan menarik seperti semasa umur 20-an dulu. Kalaulah masa dapat diundurkan..

Risau sangat kesihatan terjejas apabila usia semakin meningkat. Keluarga saya masih perlukan saya yang sihat dan cergas. Kesian anak- anak dan suami jikalau ada ibu/isteri yang tak sihat dan tak cergas.

OK ..Bagaimana Jika Saya Bantu Anda Sepanjang Proses Ini Supaya

Anda rasa bangga dengan diri sendiri bila anda boleh kawal nafsu nak makan benda- benda merapu bila list shopping barang makanan dah tersedia? (Saya janji anda masih boleh makan nasi, dengan portion terkawal ..semua akan dibimbing)

Anda rasa teruja bila melihat perubahan yang besar hanya pada minggu pertama program ini. Dan ada rasa sangat yakin boleh menurunkan berat badan secara mudah tanpa perlu berlapar.

Anda tersipu- sipu malu bila rakan- rakan dan keluarga tegur anda semakin kurus dan cantik sekarang.

Ramai yang pm bertanya rahsia cantik anda selepas anda upload selfie dengan anak- anak di Facebook. Anda tak suruh mereka pm pun :P​

Pantang nampak cermin mesti nak tengok berkali- kali sebab jelitanya orang dalam cermin ni!​

Konsultansi dijalankan secara ONLINE. Dalam Group Whatsapp, jadi anda tak keseorangan.

Menu yang diformulasi khas oleh pakar nutrisi yang akan membantu anda reset diet buruk dan detoks usus supaya lebih sihat.

Tips, resipi, idea, yang interaktif untuk anda ikut step-by-step selama 14 hari, supaya hari- hari seterusnya anda bijak memilih makanan

Saya Pastikan Formula Ini...

  • Fokus untuk hilangkan 2-3 kg pada minggu pertama, dan 2-3 kg lagi pada 14 hari berikutnya.
    Bayangkan anda dapat sarung kembali seluar jeans lama dalam almari baju tu!
  • Lebih bertenaga untuk bekerja di siang hari, dan tidur lebih selesa di malam hari.
    Rakan- rakan akan terkejut dengan mood dan tenaga anda yang baru.
  • Kulit yang lebih glowing dan flawless.
    Orang sekeliling akan berbisik bisik dan menegur yang anda nampak jauh lebih muda dari usia, kulit lebih berseri, anjal dan bebas cela.

Diformulasikan khusus UNTUK ANDA yang sibuk

Program 14-hari  FIT & CUN

Program coaching secara ONLINE khusus untuk "clean up your diet" dan "Jump start your fitness". Program ini di design khusus supaya anda dapat reset minda, rancang pembelian dan penyediaan makanan, mendapat pengetahuan asas nutrisi dan fitness. Kesemuanya dengan cara yang menyeronokkan.

Objektif saya, selepas hari ke-14, anda dapat pilih sendiri gaya pemakanan anda mengikut citarasa, tak ada diet diet menahan lapar, cuma pemahaman lebih dalam tentang makanan yang baik, kurang baik, jumlah yang harus diambil setiap hari, serta pengetahuan asas fitness.

  1. Minggu Persediaan 7-hari: Tempoh ini memberikan peluang untuk menimba ilmu tentang asas nutrisi baik, formula Fit&Cun, persediaan membeli belah dan paling penting persediaan mental!
  2. Menu Detoks 7-hari : Anda akan terima menu detoks untuk memulakan program "reset diet". Detoks penting untuk buang semua pemakanan buruk yang dah sebati dan menjadi tabiat. Kemudian restart macam baru.
  3. Menu "Eat-Clean" 14 hari: Saya sediakan pelan menu yang mudah disediakan untuk anda follow saja. Tak perlu Google dan kira kalori.
  4. Tools yang membantu menjadi fit & cun seperti carta makanan, progress tracker, shopping list, video workout yang dipilih khusus dan bermacam- macam lagi yang akan bantu anda sepanjang program ini.
  5. Email & Whatsapp Support 24/7 Sepanjang 14 hari supaya mudah untuk anda mengajukan sebarang persoalan mengenai detoks, eat clean dan nutrisi.
nak-kuruskan-badan

Apa Mereka Kata Tentang Program Fit & Cun

John Doe UI/UX Designer

“Saya hilang 11KG dalam 3 bulan sahaja!”

“Happy sangat sejak hilang 11KG, boleh sarung kembali pakaian pakaian dan seluar lama. Memang mengujakan!

Saya lebih faham tentang konsep pemakanan eat clean dan workout. Kalau kita bersenam sahaja tanpa mengawal apa yang kita makan, memang tidak akan berjaya, begitu juga sebaliknya.."

Jamie Azma Jamaluddin, 38
- Senior Manager

“Rasa lebih yakin, kulit lebih cantik..”

“Saya berjaya turunkan 15KG sejak bermula program ini pada bulan Mac. Hasilnya saya lebih bijak memilih makanan lebih- lebih lagi semasa makan bersama keluarga dan rakan- rakan di luar. Sejak menjaga diet, pemakanan dan mengambil supplement dengan cara yang betul, kulit saya bertambah cantik, buatkan saya bertambah yakin!..”

Nurulaini Abd Wahid, 37
- Pengurus Akaun
John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

“Fit & Cun Mudah difollow, hasilnya badan ringan, kulit glowing”

“Bekerja sebagai doktor memang susah nak jaga makan.

Program Fit & Cun beri saya kesemua informasi, saya cuma perlu ikut sahaja. 7-hari pertama saya hilang 3KG dan terus dapat ubah cara pemakanan. Selain itu program detoks dan fitness ni telah buat badan saya rasa ringan je.

Kulit saya pula makin putih siap kemerahan lagi - thank you F&C!”

Suhana Kohir, 32
- Doktor Perubatan

UBAH HIDUP ANDA HARI INI!
take charge of your body & live amazing
It Starts With You!

Daftar untuk kemasukan program berikutnya!
Fit&Cun bermula setiap Isnin.
Pendaftaran Cuma  RM99   RM20

testimoni-kurus

100% Kepuasan dijamin

Pembayaran Selamat

Sikit lagi testimoni..

John Doe UI/UX Designer

“Hilang 2 inci pinggang pada 7-hari pertama”

“Detoks Fit & Cun memang terbaik. Ini kali kedua saya jalani detoks dan sudah hilang 2 inci di bahagian pinggang, dan 1 inci di bahagian punggung.

Selama ni masalah saya ialah bahagian mid section. Pinggang, perut, punggung semuanya penuh lemak. Melihat ia semakin mengecut, buat saya yakin tak lama lagi saya boleh shopping baju- baju cantik saiz M atau S.."

Nurhidayah Amri, 30
- Surirumah

Aishah Amin
Coach Fit & Cun

Mengenai Saya

Saya Aishah Amin. Saya pentingkan kesihatan saya serta keluarga saya. Saya juga ingin membantu lebih ramai wanita- wanita seperti saya mendapat tubuh idaman, kulit yang polos cantik serta tenaga yang aktif.

Program Fit&Cun ini saya reka khas untuk wanita- wanita yang sangat sibuk tapi masih mahu menjaga kesihatan dan kecantikan. Ia dijalankan secara ONLINE dan semua resources ini akan menjadi milik anda, bila- bila mana anda perlukannya!

Perhatian : Adakah anda betul betul sesuai untuk program Fit & Cun?

Program ini serius untuk mereka yang mahu turunkan berat secara sihat SAHAJA.

Program ini sesuai untuk Anda Jika

  • Mahu belajar mengubah cara pemakanan kepada lebih baik
  • Mahu turunkan berat secara selamat
  • Tak mahu risau susu badan merudum sambil turun berat badan
  • Bersedia dibimbing secara ONLINE untuk kurus

Program ini bukan untuk anda jika..

  • Mencari formula magik untuk kurus cepat
  • Perlukan coach yang berjumpa setiap hari seperti di GYM
  • Badan dah cukup kurus cantik dan sihat
  • Anda mengandung, tunggu lepas habis pantang ya!

Anda Akan Dapat Kesemua di Bawah Ini..

  • Pelan Menu Detoks 7-hari
  • Pelan Menu Eat-Clean 14-hari
  • Program Kecergasan Di Rumah
  • Bimbingan ONLINE di Group Whatsapp Selama 14-hari

100% jaminan kepuasan

Pembayaran Selamat

100% Kepuasan Dijamin

Saya amat yakin anda akan mendapat kepuasan daripada program ini kerana kami amat mementingkan kualiti yang terbaik. Harapan saya untuk bersama- sama anda selama 30-hari dalam memastikan anda dapat merasai perubahan dari segi kesihatan dan berat badan.
It is my pleasure to walk together with you in this journey!

Soalan Soalan Lazim

Bagaimana Puan track perkembangan saya?

Saya dah cuba bermacam program, bagaimana saya nak tahu jika program ini sesuai untuk saya?

Berat saya lebih dari 100KG, boleh tak saya sertai program ini?

Saya Masih Ada Soalan, Bagaimana Mahu Menghubungi Puan?


P.S.:: Pastikan anda tak terlepas peluang keemasan ini. Dalam masa anda berfikir-fikir nak join ke tidak, sudah ramai kawan- kawan anda yang mendapat result gempak yang diidamkan seperti berat badan ideal, kulit wajah yang flawless dan gorgeous.

​Takkan anda seorang je yang tinggal, belum lagi join Fit&Cun?

So, boleh dapatkan program ini SEGERA, dan buat semua orang terpukau melihat perubahan anda.

Penyertaan Hari ini.. RM99  RM20 SAHAJA


Ya, Saya Nak Sertai Fit&Cun Sekarang Juga!